Het is zover, het boek is uit! Vol trots presenteer ik:

Voor het geluk geboren…?
Herstel? Het bestaat!

Kaft

Het boek is zowel in een paperback als een e-book te koop. Beide op verschillende manieren en platforms:

De paperback:
Door mij een
mail te sturen met je adres, ik geef je dan het rekeningnummer waar je het bedrag op kunt overmaken, binnen 2 werkdagen na betaling zend ik het boek naar je toe.
Via
deze link bij Lulu.com, de site waar ik het boek heb laten uitgeven. Let op, bij Lulu kun je alleen met een creditcard of Paypal betalen!
Via Bol.com

Het e-book:
Via de eerder genoemde Lulu.com via
deze link. Let op, bij Lulu kun je alleen met een creditcard of Paypal betalen!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de uitgave van het e-book bij Lulu niet erg mooi vind, dus heb ik hier zelf een betere versie van gemaakt. Deze kun je bestellen door mij een
mail te sturen, met opgave of je een .pdf of een .ePub wilt. Ik stuur je dan de betalingsgegevens en na ontvangst van je betaling stuur ik je deze dan direct toe via de mail.

De inhoud:
Annet van Riel vertelt in dit persoonlijke verhaal over haar gevecht tegen de stigma’s en vooroordelen van de maatschappij tegen mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid.

Ze vertelt over haar jeugd en haar ervaringen op school waar ze langdurig gepest wordt. Ze vertelt over haar wanhoop, haar verdriet en haar angsten. Over het vechten tegen, en accepteren van haar stoornis, maar vooral over haar overlevingsdrang in de psychiatrie en haar gevecht om er weer bovenop te komen, om te herstellen.

De schrijfster vertelt tot slot wat haar geholpen heeft in haar herstelproces, en hoe zij haar ervaringen nu inzet als ervaringsdeskundige, in de hulpverlening. Een indringend boek, met een hoopgevend verhaal over herstel. Een aanrader voor iedereen die met de psychiatrie te maken heeft, persoonlijk of professioneel.

De kosten:
De paperback kost 19,99 en het e-book kost 13,99 euro. De verzendkosten zijn 2,- euro voor de paperback.